PIZZA RENDELÉS: +36-30/787-9899 A kiszállítás minimum 40 perc, maximum 120-150 perc!

El Macho Bár Siófok

siofok el macho3Az El Macho Bar a siófoki Petőfi-sétány szívében, a szökőkútnál található. Az El Macho Bar fő profilja a spanyol Tapas és az olasz Pizza hűsítő italokkal.
Ez az üzlet nappal, egy kis ízelítőt ad a Spanyolos ételformából, életérzésből, mely megeleveníti a mediterrán ízeket, a jó légkörű baráti együttléteket. Éjszaka viszont megváltozik és egy más arcát mutatja. Teret nyer a zene, a sangria és az Aperol Spritz. Koktél különlegességekkel és jó hangulattal várjuk vendégeinket.
Maga a “Tapas” eredete szerint (melynek jelentése fedő): a boros poharakra kistányérokat - fedőket - raktak, melyre finom falatkák kerültek. Reméljük, mindenki megtalálja a maga kis Tapas-át és bátran falatozza a sör, a bor, a koktél esetleg a házi Sangria mellé. Ha ínyenc vagy kóstolj meg több Tapast is egyszerre, ha pedig egy pizzára vagy tésztára vágysz, akkor is jó helyen jársz. Konyhánkban kimondottan olasz alapanyagokat használunk, visszaadva így az igazi olasz ízeket. Étlapunkon az előételtől a desszertig több specialitást, valamint sok fajta pizzát kínálunk, melyek között mindenki talál ízlésének megfelelő különlegességet.
Ha kedvenc háziállatoddal érkezel, felkészültünk a fogadására.

motorcsonak berles